• Am certificat – ce nota-mi dati?
    Despre competitie – pro si contra
    Am certificat – ce nota-mi dati?
    Despre competitie – pro si contra

Studii de caz

Introducere

In aceasta sectiune veti gasi studii de caz, povesti de success si descrieri de bune practici publicate in Revista Certind (format print) elaborate de specialisti din organizatii din diferite domenii ale economiei. Accesul la continutul integral al revistei este permis pe baza de abonament. Pentru a va abona la Revista Certind, va rugam sa completati formularul din pagina Contact.

Studiul tau de caz

Apare aici!

Un studiu de caz poate sa va promoveze ca specialist, poate prmova organizatia ca referinta pe piata astfel incat sa creasca increderea clientilor sai si mai ales a clientilor potentiali.

O organizatie "de referinta" are acces mai usor la credite, conditii comerciale mai bune de la furnizorii sai si clienti fideli!

TEHNICA ELABORĂRII STUDIULUI DE CAZ

Nicolae DragulanescuDeşi nu este un document publicitar, prin credibilitatea intrinsecă a faptelor, argumentelor logice şi deciziilor prezentate, studiul de caz este - după "Cartea Albă" ("Raportul anual") a organizaţiei - unul dintre cele mai eficace şi eficiente instrumente de promovare pe piaţă a acesteia.

Comments are closed.