• Am certificat – ce nota-mi dati?
    Despre competitie – pro si contra
    Am certificat – ce nota-mi dati?
    Despre competitie – pro si contra

Interviuri

Cuvant inainte la numarul inaugural al revistei al Dl. Ing. DUMITRU Radut, Director General Certind S.A.

Dumitru Radut, DG Certind SASunt onorat ca prima aparitie a ,,Revistei Certind-Management Agora’’ sa contina cateva consideratii personale cu privire la rolul si importanta acesteia in peisajul publicatiilor de specialitate. Consider ca planul aditorial al revistei va asigura informatii valoroase si de interes larg atat de necesare managerilor si specialistilor din mediul socio-economic.

Citeste tot articolul

Opinia ta

...in domeniul tau de interes. Comunica!

Spune-ti opinia!Elita unui popor este raspunzatoare de starea de sanatate intelectuala si sociala a acestuia. Pentru ca mediocritatea sa castige teren, e sufficient ca elitele sa abdice - sa ramana in espectativa.

Avem nevoie de modele, de principii, de valori, de pareri si opinii competente - avem nevoie sa va auzim!

Noi am caldit tribuna...

VA ASTEPTAM!

Despre calitatea in invatamant – N. dragulanescu

Nicolae DragulanescuConform actualei Legi a asigurarii calitatii educatiei (OUG nr. 75/2005, aprobata prin Legea nr. 87/2006), asigurarea calitatii educatiei implica atât învatamântul preuniversitar cât si pe cel universitar iar asigurarea calitatii educatiei ar include, doua componente de baza - “asigurarea interna a calitatii” (în scopul acreditarii) si „asigurarea externa a calitatii” (în scopul satisfacerii cerintelor beneficiarilor si ale unor eventuale referentiale externe).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *