• Am certificat – ce nota-mi dati?
    Despre competitie – pro si contra
    Am certificat – ce nota-mi dati?
    Despre competitie – pro si contra

Despre noi

Revista Certind, organul de presa al CERTIND S.A., este o publicatie de interes general, impartiala si obiectiva,  care are ca scop facilitarea accesului publicului interesat la informatii specifice privind sistemele de management conforme cu referentialele ISO, cu cerintele legale si cu cerintele clientilor. Publicatia ofera de asemeni un cadru public de dezbatere pentru specialisti, un mijloc de popularizare a bunelor practici si ofera ‘o voce’ discursului mediului profesional si de afaceri angajat in cladirea unei societati predictibile, stabile si eficace in a face viata cetatenilor sai mai sigura si mai agreabila. Prin politica sa, CERTIND respecta dreptul liberei exprimari, a accesului liber la informatie corecta, la decenta si demnitate. Studiile ai articolele trimise revistei noastre spre publicare sunt recenzate (procedeul " peer review") si supuse controlului stiintific, etic si moral, in urma caruia colectivul operativ al Revistei, coordonat de Redactorul-sef sau membrii desemnati ai Colegiului de Redactie iau decizia finala in legatura cu acceptarea sau respingerea articolului respectiv. Proprietatea intelectuala este strict respectata conform legilor Romane si practicilor international.

Nota tehnica

Studiile si articolele transmise spre noi pentru publicare se vor redacta in WORD sub Windows, cu diacritice, in urmatoarele conditii tehnice:

Page Setup Margins : Top: 2cm, Bottom: 2 cm, Left: 3cm , Right : 2 cm

Paper Size : A4

Fonts: Times New Roman, 12 pt, Justify

Textul se scrie pe o singura coloana. Sursele bibliografice vor fi citate complet, mentionand prenumele si numele autorului, lucrarea, editura, locul si anul aparitiei, paginile. Pentru sublinierile in text se folosesc numai italice bold (nu underline).

Echipa de redactie

Tamara Muntianu

Responsabil relatia Italia

Daniela Cara

Director organism siguranta alimentului

Halcu Alexandru

Expert certificare produse nealimentare

Adina Popescu

Specialist standardizare. Responsabil corectura revista

Ivlev Iustin

Editor Sef Revista Certind

Coman Alina

Specialist formare continua adulti

Radut Dumitru

Director General Certind S.A.

Alexandra Marinica

Director organism certificare sisteme de managementul energiei

George Constandache

Expert certificare prodese nealimentare

Condruz Gabriel

Expert certificare produse nealimentare

Alexandru Nimara

Responsabil digitizare - arhivare documente

Comments are closed.